октобар 2019 - Онлајн поезија
   

Песме шаљите на: stihovanje@hotmail.com


Lat     Ћир     Правилник     Песници и песме     


29. октобар 2019.

Марина Јамбровић | ИСКРА ДУШЕ

16. октобар 2019.

Зорица Бабурски | КАТАРИНА

02. октобар 2019.

Раде Шупић | ПОЕЗИЈА КОЈЕ НЕМА

Најновији коментари