мај 2017 - Онлајн поезија
   

Песме шаљите на: stihovanje@hotmail.com


Lat     Ћир     Правилник     Песници и песме     


29. мај 2017.

Мирјана Бекчић | НЕОСТВАРЕНИ СНОВИ

18. мај 2017.

Ирена Бодић | НА ДЛАНУ

10. мај 2017.

 Кристина Јанковић | НОЋ БЕЗ ЈУТРА
Весна Радовић | ЛАРИНА ПЕСМА

Најновији коментари