Славица Добривојевић | ЈА - Онлајн поезија
   
Песме шаљите на: stihovanje@hotmail.com

Latinica     Ћирилица     Правилник     Песници     

12. децембар 2018.

Славица Добривојевић | ЈАСвашта и ништа.
Ведрина и киша.
Море и со.
Од – до.

Црна и бела.
Тужна, весела.
Глас и мук.
Смех и јаук.

Некад и никад.
Шапат, не реч,
Мада и можда
Речено већ.Нема коментара:

Постави коментар